top of page
D513407C-0F49-4534-A0A7-B2460F2DF158.jpeg

ISÄN JA POJAN TRANSFORMAATIOVALMENNUS

Haasteiden avulla isät ja pojat oppivat työskentelemään tiiminä ja vahvistavat keskinäistä sidettään.

Valmennus on suunniteltu erityisesti isille ja pojille. Kurssin tarkoituksena on vahvistaa isän ja pojan välistä sidettä sekä auttaa heitä tekemään positiivisia muutoksia elämässään.

Tämä neljän tunnin mittainen kurssi on täynnä haasteita, jotka rohkaisevat sekä isiä että poikia työskentelemään yhdessä ja tukemaan toisiaan. Kurssilla osallistujia kannustetaan fyysisiin haasteisiin, jotka auttavat heitä kasvamaan ja kehittymään yhdessä. Haasteiden avulla isät ja pojat oppivat työskentelemään tiiminä ja vahvistavat keskinäistä sidettään.

Kurssilla suoritetaan luottamusharjoituksia, joissa isät ja pojat oppivat luottamaan toisiinsa entistä enemmän.

 

Lisäksi tarjolla on fyysisiä harjoituksia, jotka auttavat luomaan luottamusta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kurssin tavoitteena on myös tuoda esille isien ja lasten toistensa kokemia tunteita ja ymmärrystä. Haluamme auttaa isejä ymmärtämään lastensa tunteita ja samaan aikaan auttaa lapsia ymmärtämään isiensä kokemia tunteita.

Tämä kurssi tarjoaa osallistujille mahdollisuuden rakentaa vahvan siden, ymmärryksen ja luottamuksen isän ja pojan välissä. Osallistujat hyödyntävät NLP-tekniikoita ja visualisointiharjoituksia löytääkseen selkeän näkemyksen tulevaisuuden tavoitteistaan. Kurssi kannustaa osallistujia löytämään uusia puolia itsestään ja kokemaan henkilökohtaista kasvua.

Kurssin numero 4 on ainutlaatuinen tilaisuus isille ja pojille, jotka haluavat vahvistaa välistään sidettään ja tehdä myönteisiä muutoksia elämäänsä. Kurssi tarjoaa heille taitoja ja työkaluja, joiden avulla he voivat luoda paremman tulevaisuuden sekä itselleen että toisilleen.

Kiitos.

bottom of page