top of page
1320FD3D-7A21-4BB7-8014-FE0CEAA23128_1_201_a.jpeg

INFO

MIKÄ ON OSALLISTUMISEN IKÄRAJA? GBA valmennukset koostuvat fyysisistä ja hengisistä harjoituksista. Näin olleen osallistumis ikärjä on 18v.

MILLÄ KIELELLÄ VALMENNUKSET OVAT? GBA valmennuksIssa käytetään hypnoosia mielikuvaharjoituksia varten. Näin olleen jotta harjoitukset sujuvat mahdollisimman sujuvasti valmennus kieli on Suomi. Mutta jos osallistuja määrä on enemmän englannin kielinen ja kaikki osallistujat haluavat valmennus kielen olevan Englantti tai Venäjä, tämä myös onnistuu.

VOIKO VALMENNUKSEEN OSALISTUMIS MAKSUN MAKSAA OSISSA? Valmennuksia voi maksaa kokonaan online tai 3 kk erissä laskulla. Tätä varten ota yhteyttä vähintään 2 vk aikaisemmin.

TARVIIKO OLLA AIEMPAA KOKEMUSTA MIELIKUVAHARJOITUKSISTA? Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Valmennukset ovat täysin ohjattuja ja ennen valmennuksen aloittamista kaikki osallistujat saa kattavat ohjeet.

TÄYTYYKÖ OLLA HUIPPU FYYSISESSÄ KUNNOSSA JOTTA PYSTYY OSALLISTUMAAN VALMENNUKSEEN? Ei tarvitse olla. Fyysinen rasitus on tärkeässä roolissa hengisen ja mielen yhteyden kehollistamisessa, näin olleen jokainen osallistuja antaa oman parhaan kyvynsä mukaan 100%.

TARVIIKO OSALLISTUA VALMENNUKSEEN JOTTA VARAA 1:1 TAPAAMISEN? Voit varata 1:1 ilmaisen tapaamisen vaikka et vielä tiedä haluatko osallistua valmennukseen vai ei. Voidaan kartoittaa 1:1 tapaamisessa sinun tämän hetkinen tilanne ja miten voidaan räätälöida valmennusta sinun tarpeiden mukaisesti.

ONKO MAHDOLLISTA SUORITTAA OSALLISTUMISMAKSUN LASKULLA? Kyllä on mahdollista, varsinkin yritys asiakkaat usein halua suorittaa maksun laskulla. Lasku asiakkaiden kanssa sovitaan erikseen vähintään 2 vk aikaisemmin.

bottom of page