top of page
7O4A1291.jpg

MESTARIKURSSI - ELITE TRANSFORMATION

Mestarikurssi - Elite Transformatio tarjoaa ainutlaatuisen ja syvällisen muodonmuutoskokemuksen, joka voi muuttaa osallistujien elämää pysyvästi.

Valmennus kestää 10 tuntia, on suunniteltu tarjoamaan laaja ohjelma, joka koostuu kolmesta osasta. Tämä monipuolinen lähestymistapa mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehityksen ja voimaannuttavan muutoksen.

 

Ensimmäinen osa kurssista sisältää ryhmäharjoituksen, jossa osallistujat pääsevät osallistumaan ohjattuihin fyysisiin harjoituksiin, NLP-tekniikoihin ja visualisointiharjoituksiin. Tämä osa auttaa heitä vapauttamaan ei-toivottuja tunteita, kuten ahdistusta, vihaa, epätoivoa tai surua, ja samalla syventämään ymmärrystään omasta henkilökohtaisesta kehityksestään.

Toinen osa kurssista sisältää lounaan ja tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen kokemuksen, kun he vierailevat parturissa. He saavat nauttia ulkonäköään kohentavia palveluita, jotka auttavat parantamaan heidän itsevarmuuttaan. Tämä osa kurssia on suunniteltu vahvistamaan osallistujien ulkoista olemusta ja heijastamaan heidän sisäistä vahvuuttaan.

 

Kolmas osa osallistujat pääsevät nauttimaan herkullisesta illallisesta ennen kurssin viimeistä osuutta. Osallistujilta toivotaan smart casual asuun pukeutumista. (kauluspaita, bleiseri) Tämä on aika, jolloin osallistujat voivat jakaa kokemuksiaan fyysisestä valmennuksesta ja keskustella haluamistaan kehittymisalueista. Samalla he pääsevät luomaan yhteyden muiden samanhenkisten ja kehityshaluisten henkilöiden kanssa.

Kurssin huipentaa voimakas visualisointiharjoitus, jossa hyödynnetään hypnoosia. Tämä harjoitus auttaa osallistujia yhdistämään päivän aikana kerätyn tiedon ja kokemukset tulevaisuuden potentiaaliin. He saavat konkreettisen näkemyksen siitä, mitä he voivat saavuttaa ja millainen elämä on mahdollista heille.

Mestarikurssi - Elite Transformation on ainutlaatuinen mahdollisuus niille, jotka haluavat tehdä syvällisiä muutoksia elämässään. Se tarjoaa voimallisen polun kohti henkilökohtaista kasvua, tavoitteiden saavuttamista ja tulevaisuuden potentiaalin toteutumista.

3J3A6524.jpg

" GBA- valmennuksessa tuli parempaa ymmärrystä itsestäni ja selkeää kuvaa tavoitteestani. Sain itselleni tukea jonka kaipasin pitkään aikaan, tekemällä mielikuvaharjoituksia ja keskustelemalla Mussen kannsa "

Maksim | 28 yo. 

Gentlemen's Premium Live Bootcamp

● Yhden päivän kestävä  Mestarikurssi  - Elite Transformatio pääkaupunkiseudulla

● Sisältä starter packin treeniä varten

  • Treenipaita 

  • Treeni juoma

  • Treeni energia patukoita

● Sisältää Bootcamp-treenin GBA partnerisalilla yhdessä motivoituneen pienryhmän kanssa

● Sisältää jokaiselle osallistujalle grooming-hetken GBA partnerin barber shopissa

  • Parta

  • Hiusten leikkaus

  • Hoito

● Yhteinen illanvietto yhdessä Bootcampille osallistuneen pienryhmän kanssa sisältäen ruuat. 

● Sisältää päivän aikana tehtäviä konkreettisia harjoituksia omista tavoitteista ja asioista, jotka estävät niiden saavuttamisen tällä hetkellä sekä miten voimme saavuttaa unelmaelämän

● Saat konkreettista opastusta ja työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi

● Saat muutosvalmentaja Musse Mammadovin tuen alusta loppuun ja voit aina kysyä neuvoa kurssin aikana mistä tahansa

● Saat käyttöösi koko verkkokurssin materiaalin Live Bootcampin päätyttyä, jotta voit palata kurssin teemoihin omassa rauhassa

 

HINTA 499€ Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova.

Mestarikurssi  - Elite Transformatio järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Valmennukselle otetaan rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi nyt!

VARAA PAIKKAASI
Valitse valmennus, jolle haluat ilmoittautua

YRITYKSILLE

bottom of page