top of page
F945145E-9EC5-4C58-8AB1-F1D948B400BA.jpeg

INTENSIIVINEN VOIMAANTUMISEN MUUTOSVALMENNUS

Intensiivinen voimaantumisen muutosvalmennus tarjoaa koko päivän kestävän muodonmuutoskokemuksen, joka yhdistää fyysiset harjoitukset, NLP-tekniikat ja visualisointiharjoitukset osallistujien vapauttaakseen negatiivisia tunteita, saadakseen selkeyttä tavoitteisiinsa ja tutkiakseen henkilökohtaista kehitystä

Intensiivisen Voimaantumisen Muutosvalmennuksen tarjoaa ainutlaatuisen ja syvällisen muodonmuutoskokemuksen miehille. Tämä koko päivän kestävä kurssi on suunniteltu auttamaan osallistujia löytämään voimavaransa, vapauttamaan negatiivisia tunteita ja saavuttamaan selkeä näkemys tulevaisuuden tavoitteistaan.

 

Kurssi koostu kahdesta osasta.

Kurssin ensimmäinen osa käsittää ryhmäharjoituksen, jossa miehet osallistuvat ohjatusti fyysisiin harjoituksiin, NLP-tekniikoihin ja visualisointiharjoituksiin. Tämä osa auttaa heitä vapauttamaan ei-toivottuja tunteita, kuten ahdistusta, vihaa, epätoivo tai surua, ja syventämään ymmärrystään omasta henkilökohtaisesta kehityksestään.

 

Toinen osa kurssista on omistettu voimaantumiseen, tavoitteiden rakentamiseen ja menestys kartan luomiseen. Valmennuksen toiseen osaan osallistujat pukeutuu smart casual -pukukoodilla, joka luo vahvan ja itsevarman ilmeen. Osallistujat siirtyvät nauttimaan illallisesta, jonka aikana he voivat jakaa kokemuksiaan valmennuksesta ja keskustella tavoitteistaan. Tässä vaiheessa he pääsevät myös luomaan yhteyttä samankaltaisiin henkilöihin.

 

Illallisen jälkeen jatkamme voimakaan visualisointiharjoituksen kanssa, jossa hyödynnetään visualisointiharjoitusta (hypnoosia). Tämä harjoitus auttaa osallistujia yhdistämään päivän aikana kerätyn tiedon ja kokemukset tulevaisuuden potentiaaliin. He saavat nähdä konkreettisesti, mitä he voivat saavuttaa ja millainen elämä on mahdollista heille.

 

Intensiivinen voimaantumisen muutosvalmennus on ainutlaatuinen tilaisuus miehille, jotka haluavat tehdä syvällisiä muutoksia elämässään. Se tarjoaa heille voimallisen polun kohti henkilökohtaista kasvua, tavoitteiden saavuttamista ja tulevaisuuden potentiaalin toteutumista.

INTENSIIVINEN VOIMAANTUMISEN MUUTOSVALMENNUS

● 6 h kestävä Intensive Live Bootcamp pääkaupunkiseudulla

- Pukeutuminen: Urheilu shortsit, treeni kengät. Ota mukana myös pyyhkeen ja suihku tarvikkeet.

● Sisältä starter packin treeniä varten

  • GBA treeni paita

  • Treenijuomat ja energia patukat

● Sisältää Bootcamp-treenin Gentlemen’s Bootcampin partnerisalilla yhdessä motivoituneen pienryhmän kanssa ​

● Yhteinen illanvietto yhdessä Bootcampille osallistuneen pienryhmän kanssa​.

- Pukeutuminen: smart casua.

  • Sisältää Lounaan.

  • Valmennuksen jälkeen ryhmä voi viettää yhteistä aikaa ja jakaa ajatuksia. 

● Sisältää päivän aikana tehtäviä konkreettisia harjoituksia omista tavoitteista ja asioista, jotka estävät niiden saavuttamisen tällä hetkellä sekä miten voimme saavuttaa unelmaelämän

● Saat konkreettista opastusta ja työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi

● Saat muutosvalmentaja Musse Mammadovin tuen alusta loppuun ja voit aina kysyä neuvoa kurssin aikana mistä tahansa

 

HINTA 299€

Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Saat laskun ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova.

Intensive Live Bootcamp järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Bootcampille otetaan rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi nyt!

3J3A6564 (1).jpg

" Gentlemans bootcamp academy oli juuri sellainen potku perseelle kuin tarvitsin! Mussen ohjeita on helppo seurata ja mussen ohjaus on ammatillista ja huolellista "

Alexandr | 25 yo. 

Gentlemen's Premium Live Bootcamp

VARAA PAIKKAASI
Valitse valmennus, jolle haluat ilmoittautua

YRITYKSILLE

bottom of page