top of page
7O4A1596 (1).jpg

READY TO UNLEASH YOUR INNER BEAST?

7O4A0877.jpg

VALMENTAJASI MATKALLA KOHTI TAVOITTEITASI

Moikka! Mä olen Musse, Gentlemen’s Bootcamp Academyn perustaja, muutosvalmentaja sekä sun suurin motivaattori ja tsemppaaja. Ihan mahtavaa, että olet motivoitunut oman unelmaelämäsi rakentamiseen, mä olen täällä sua varten!

 

Mun intohimo on auttaa muita tavoittelemaan ja saavuttamaan unelmaelämänsä. Ympäriltä tulevat paineet ovat kovia ja ristiriitaisten odotusten keskellä oman äänen löytäminen voi olla hankalaa. Mitä haluan elämältä? Millainen ystävä, puoliso tai veli haluan olla? Jos haluan muuttaa elämääni, mistä pitäisi aloittaa? Suomeen Azerbaidzanista teini-ikäisenä muuttaneena olen kokenut itsekin nämä haasteet, mutta vuosien varrella olen oppinut kääntämään ne omaksi voimakseni. Mun tärkeimmiksi tukipilareiksi ovat muodostuneet säännöllinen urheilu, henkinen kasvu ja taloudellinen tietotaito, jota olen kartuttanut useita asuntoja flippaamalla

 

Vuosien varrella olen ymmärtänyt, että omia ajatusmallejamme muuttamalla voimme saada merkittäviä muutoksia aikaan omassa elämässämme. Innostuin mielen voimasta ja lähdin opiskelemaan neuro-lingvististä ohjelmointia (NLP), jotta voin tukea myös muita kehittämään omaa elämäänsä. Valmistuin NLP Akatemiasta vuonna 2020 ja olen lisensioitu muutosvalmentaja.

 

Haluan auttaa miehiä löytämään oman äänensä ja keskittämään energiansa unelmaelämän rakentamiseen.

Let’s do this!

GENTLEMEN’S BOOTCAMP ACADEMY

VALMENNUKSET

Haluatko rakentaa tavoite-elämäsi intensiivisen

Live Bootcampin vai omaan tahtiin käytävän verkkokurssin avulla?

Alla lisätietoa molemmista!

WhatsApp Image 2023-02-06 at 11.35.37.jpeg

Usein ihmiset ajattelevat, että motivaatio on edellytys muutoksen tekemiselle, mutta totuus on, että päätös haluta muutosta on ensisijainen. Motivaatio ei aina ole lähtökohta, vaan se voi syntyä sitoutumisesta ja edistymisestä kohti haluamaasi tavoitetta

1F50E834-AE1C-4345-8677-D0D377912F7C_1_201_a.jpeg

Miehille suunnattu Voimalla Kohti Muutosta -kurssi yhdistää fyysiset harjoitukset, NLP-tekniikat ja visualisointiharjoitukset, auttaen heitä vapautumaan ei-toivotuista tunteista, saavuttamaan selkeä näkemys tulevaisuuden tavoitteistaan ja kokemaan henkilökohtaista kasvua.

7O4A1596 (1).jpg

INTENSIIVINEN VOIMAANTUMISEN MUUTOSVALME

Intensiivinen voimaantumisen muutosvalmennus tarjoaa koko päivän kestävän muodonmuutoskokemuksen, joka yhdistää fyysiset harjoitukset, NLP-tekniikat ja visualisointiharjoitukset osallistujien vapauttaakseen negatiivisia tunteita, saadakseen selkeyttä tavoitteisiinsa ja tutkiakseen henkilökohtaista kehitystä

7O4A1591.jpg

Mestarikurssi - Elite Transformatio tarjoaa ainutlaatuisen ja syvällisen muodonmuutoskokemuksen, joka voi muuttaa osallistujien elämää pysyvästi.

Valmennus kestää 10 tuntia, on suunniteltu tarjoamaan laaja ohjelma, joka koostuu kolmesta osasta.

AC2032E6-D3F3-4800-BD3B-676098ACE50E.jpeg

GENTLEMEN’S BOOTCAMP

VERKKOKURSSI 

Haluatko syventyä elämäsi muuttaviin teemoihin omassa tahdissasi? Voit ostaa kerralla kurssin kaikki osa-alueet tai keskittyä vain yhteen osa-alueeseen valintasi mukaan.

bottom of page